Είσοδο | HEADER_REGISTER |
Νομίσματα:
Χορό ::  Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το απόρρητο όλων των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας. Διαβάστε την παρακάτω πολιτική απορρήτου για να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε.
Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε ή μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς με άλλους ανθρώπους ή με μη συνδεδεμένες εταιρείες.
Μπορούμε να συλλέξουμε το όνομά σας, τον τίτλο εργασίας σας, τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις δημογραφικές πληροφορίες όπως τον ταχυδρομικό κώδικα, τις προτιμήσεις και τα συμφέροντα και άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών και / ή προσφορές. Αυτές οι πληροφορίες είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα. Τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποστέλλονται σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που νομίζουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παράσχει. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.
Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία αγοράς σας στον ιστότοπό μας είναι ασφαλής. Χρησιμοποιούμε τις πιο ισχυρές τεχνικές κρυπτογράφησης των επιπέδων Secure Socket Layers (SSLs) για την προστασία από απώλειες, κακή χρήση ή αλλοίωση των πληροφοριών του χρήστη. Προσθέτει απλώς ασφάλεια σε ολόκληρη τη ροή δεδομένων μεταξύ του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο και του συστήματός μας, παρέχοντας έτσι την αίσθηση εμπιστοσύνης στην παροχή του αριθμού της κάρτας σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε έλεγχο διαδικτυακής απάτης για την προστασία των συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών.
Και όταν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, σας προειδοποιούμε να επιλέξετε έναν κωδικό που είναι δύσκολο να μαντέψετε, αλλά είναι εύκολο να θυμηθείτε. Παρακαλώ παρακαλώ τα στοιχεία του λογαριασμού σας, Αν διαπιστώσετε κάποια σθένος σχετικά με το λογαριασμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα ελέγξουμε το πρόβλημα για σας.
Ανατρέξτε στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα και λαμβάνουμε πληροφορίες για την εξουσιοδότηση της πιστωτικής κάρτας απευθείας από την τράπεζα που εκδίδει την κάρτα για επαλήθευση πριν ολοκληρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Ομάδα μας
Πίσω